» » Мер Сваляви звернувся до містян

Мер Сваляви звернувся до містян

У листопаді 2016 року під час природної стихії, а саме при значному підйомі води в річці Свалявська біля Греко-католицької церкви було пошкоджено міст. Для відому мешканців міста Сваляви повідомляємо, що цей міст було побудовано приблизно в 30-их роках. Всі технічні можливості ця споруда вичерпала.
Відразу після просідання мосту міською радою було вжито невідкладні заходи по перекриттю руху з метою забезпечення безпеки для громадян.

Розпорядженням міського голови було створено комісію з представників різних служб які провели обстеження аварійного мосту на р. Свалявці. Комісія зробила відповідні висновки які були направлені в Закарпатську обласну державну адміністрацію та Закарпатську обласну раду.

Наразі фахівцями однієї з найбільших відомих і авторитетних фірм з містобудування в державі проведено геологічне та геодезичне обстеження мосту та прилеглої території. На основі цього прийнято рішення про капітальне будівництво нового мосту та побудови нових берегоукріплень по вулицях Першотравнева та Невського. Фінансування капітального будівництва буде проведено за рахунок обласного та міського бюджетів, роботи на даному об’єкті розпочнуться після проходження всіх проектно-технічних та тендерних процедур які передбачено законодавством.

Але, деякі м’яко кажучи, так звані активісти нашого міста хочуть використати стихійне лихо, людське горе в своїх політичних ігрищах та провести зібрання біля аварійного мосту.

Цих, „так званих активістів” добре знає громада міста і дасть їм відповідну оцінку, на превеликий жаль ці особи не маючи нічого святого ставлять вище свої політичні авантюри за проблеми міста та людей, при цьому в свої ігрища втягують і політиків які не знають істинного стану речей.

Свалявська міська рада, депутатський корпус, виконавчий комітет вживає і буде вживати всіх заходів щоб дана проблема нашого міста була вирішена в самий короткий час.

Свалявська міська рада щиро дякує за підтримку у вирішенні даного питання голові обласної державної адміністрації Москалю Г.Г., голові обласної ради Рівіс М.М. та народному депутату Ланьо М.І.

Дану інформацію планувалось оголосити перед початком робіт по відновленню мосту, нам не потрібний  політичний піар а потрібні конкретні справи.

Але, некоректна політично заангажована поведінка „так званих активістів” змусила виступити з даним зверненням до громадян міста.

Свалявська міська рада звертається до так званих активістів і пропонує їм внести конкретні пропозиції, якщо вони їх мають, та продемонструвати ефективний підхід по відновленню пошкодженого мосту.

З повагою міський голова Ланьо І.І. скачать dle 11.3
Загрузка...
ІНШІ НОВИНИ
Як освячувала воду в Ужгороді сто років тому Чи задумувалися ви колись, чому саме лівий берег Ужа на Православній набережній ужгородці обрали для того, щоб 

Коментарі

Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:

Введіть код:
Погода
Погода у Сваляві

вологість:

тиск:

вітер:



«    Серпень 2017    »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31